Tabung Haji :D

Saturday

ESOK ADA OPEN HOUSE "SILA LAH DATANG"

entry kali ni takde kena mengena pun dengan open house, tapi nak jemput ramai-ramai
untuk meriahkan lagi suasana yang tak berapa nak meriah nanti *mungkin lah kot*
dulu aku ada buat jugak entry pasal benda alah tu. apa dia?
alaaa.. yang benda famous  dok orang tergila-gila kan benda alah tu ><
orang malas buat beli jelah..tapi benda tu senang jek nak buat , taktoktaktok dah siap
aku ni entah pape bendah alah tu benda alah tu.. orang yang membaca ni pun dah
stress! okay okay! dulu benda alah tu famous, "BENDA ALAH" ayat sama je aku rembat!
tapi sekarang tak tahu lah famous lagi ke dok!

haaa ni haaa ! dulukan famous benda aah ni!
kain felt ni kan?
I buat untuk BFF I haritu...okay sedih!
BYE!


No comments: