Tabung Haji :D

Sunday

Dear Final Exam. Please be nice nanti ye :)) Thanks Sayang! ILOVEYOU.

Sebenarnya aku ada sikit stress, sebab dah nak Final Exam. Aku tanya diri sendiri, serius ke kau dah bersedia Fieza? Ouho, InsyaAllah! dengan usaha yang tidak seberapa ini. InysaAllah aku buat yang terbaik demi Allah dan juga My Family. Bunyi macam stress sangat ke? Entahlah, aku redha dengan apa yang akan diberi oleh Allah. Dan sebenarnya, aku rindu dekat someone yang dulu pernah hancurkan hati aku, eceh! Ayat nak sedih habis. Apa ni? C'mon lah.. Macam geli je kau nak rindu dia? Hello?! Aku ada hati dan juga perasaan kay :)) Halah, hati dan perasaan tu aku dah buang jauh-jauh pun, sikit pun dah takde dekat dia. Hahaha! Ayat Pasrah. We just friend je pun kan kan, memang tak lebih mana pun lah cerita dia. Dan dan dan, sekarang aku dah tak kisah langsung about him. Just leave. Move on. Yes! Budak cool sentiasa cool :D Ok, Title entry kali ni pasal Final Exam, awat tetiba masuk feeling feeling ni? Alahai ~ C'mon Fieza! Sesiapa yang terbaca or tersesat dekat blog aku ni, mohon/minta/tolong/sila/permintaan, amboi! Tolong doakan Fieza dan rakan-rakan tingkatan enam atas yang lain semoga boleh menjawab dengan hati yang tenang, dipermudahkan segala urusan peperiksaan dan sebagainya. Tolong doakan je, tak minta apa-apa pun :) Thanks! Memuahhhhh! Cewah! Okay lah, aku nak sambung study lagi ni. Macam tak berapa nak cukup ilmu yang ada dalam otak ni! Hahahak :P


see? dah macam nota aku buat twitter ni, yela sebab aku always on pakai phone. So, boleh tgk2 kan? :)


Again :))

Syok-syok study tetiba rindu dekat dorang :/ Allahuakhbar! Rindu sesangat

Stress sangat, nilah kerja aku. Hahaha

 Banyak tak banyak tak? Muntah baca, tapi demi Allah. Aku redha :') Takpe, Ilmu ni! 





*Rasa macam tak bestkan entry ni?* Boring kan kan? Takpe, i'm a cool girl :) *muntah*
Random post. takde kena mengena yang masih hidup ataupun yang sudah meninggal dunia

********SEKIAN*********

Rasa Awkward gila

Jap jap jap, aku dah tak tahu nak mulakan ayat macam mana. Lama sangat aku tinggalkan dunia blogger ni. Allahu! Dah berhabuk-habuk dengan debu hitam putam *ayat apa ni* C'mon lah. Mana budak yang selalu kata dia tu cool? where? Yes! I'm here! Okay, actly takde benda yang best pun nak dikongsikan sebenarnya. Hidup aku sekarang lebih better dari bulan-bulan yang lalu, ditinggalkan kenangan yang bagi aku memang memusnahkan diri aku juga lah. Tapi, hati tetap boleh bersabar dengan segala dugaan yang diberikan oleh Allah. Memang susah untuk kita lupakan kenangan manis, kenangan itulah akhirnya akan tinggalkan kita. Aku tak tipu, ianya memang terjadi. So, kita lupakan jela benda yang dah lepas tu, buang masa je kalau kita imbas kembali. Apa pun takkan kita dapat, just air mata boleh menemani kita masa itu. Stop! Malas lah nak cerita sedih-sedih. I'm a cool girl :) Tak boleh down just move on ~ Actly, aku dah mula happy, sebab ada someone yang selalu buat aku gembira. Nak kata dia ni takde perasaan, tipulah kan! Semua orang ada perasaan. Cuma aku rasa, mungkinlah dia malas nak fikir sangat hal-hal yang tak penting ni. Mungkin lah! Apa pun aku happy sebab ada dia. Hahahaha, kang dia baca pulak post aku ni kang. Buat malu je ~ Its Ok, yang penting dia tahu. Kahkahkah :D
Kali ni mungkin entry aku random sangat ~ Boring kan? Aku dah tak cool *sila muntah*



Love you :)) Peace yaww




p/s : Random post.