Tabung Haji :D

Sunday

Rasa Awkward gila

Jap jap jap, aku dah tak tahu nak mulakan ayat macam mana. Lama sangat aku tinggalkan dunia blogger ni. Allahu! Dah berhabuk-habuk dengan debu hitam putam *ayat apa ni* C'mon lah. Mana budak yang selalu kata dia tu cool? where? Yes! I'm here! Okay, actly takde benda yang best pun nak dikongsikan sebenarnya. Hidup aku sekarang lebih better dari bulan-bulan yang lalu, ditinggalkan kenangan yang bagi aku memang memusnahkan diri aku juga lah. Tapi, hati tetap boleh bersabar dengan segala dugaan yang diberikan oleh Allah. Memang susah untuk kita lupakan kenangan manis, kenangan itulah akhirnya akan tinggalkan kita. Aku tak tipu, ianya memang terjadi. So, kita lupakan jela benda yang dah lepas tu, buang masa je kalau kita imbas kembali. Apa pun takkan kita dapat, just air mata boleh menemani kita masa itu. Stop! Malas lah nak cerita sedih-sedih. I'm a cool girl :) Tak boleh down just move on ~ Actly, aku dah mula happy, sebab ada someone yang selalu buat aku gembira. Nak kata dia ni takde perasaan, tipulah kan! Semua orang ada perasaan. Cuma aku rasa, mungkinlah dia malas nak fikir sangat hal-hal yang tak penting ni. Mungkin lah! Apa pun aku happy sebab ada dia. Hahahaha, kang dia baca pulak post aku ni kang. Buat malu je ~ Its Ok, yang penting dia tahu. Kahkahkah :D
Kali ni mungkin entry aku random sangat ~ Boring kan? Aku dah tak cool *sila muntah*



Love you :)) Peace yaww




p/s : Random post.