Tabung Haji :D

Saturday

Upper six 2013 SMKSAAS KAJANG #shoot #snap #byme #fieza

Aku tak tahu kenapa terdetik hati nak buat video ni, selama 2-3 jam jugaklah aku nak buat, nak fikir buat macam mana. Alhamdulillah aku berjaya menyiapkan video ni. Video ni sebenarnya khas untuk someone tu, tapi bila aku fikir-fikir balik. Perlu ke aku buat? sedangkan dia fikir tak aku? Aku banyak fikir pasal dia. Tapi, takde effect langsung, so aku buat cool buat duno dulu. So, enjoy lah bila tengok video ni k :D   Video upper six saas

Enjoy kay bro :D