Tabung Haji :D

Friday

Dah lama rasanya meninggalkan blog yang tercinta ni, tiada mood untuk update apa apa
masalah :'/ sebab duit raya tahun ni sangat sikit!
amboi! bersyukurlah wahai nurhafieza bt arshad! okay mood nak upload gambar ada :D 


disetiap gambar ada coretannya :')

kenapa aku mesti shoot gambar dengan lelaki?
oh tidak! dunia dunia 


kitaorang memang comel :D tak yah cakap dah tahu jawapanya
*tahun depan aku nak nikah* *DuckFace*

semua tak ready lagi time ni sebab buat timer =='
okay latukan?




*tu jelahh gambar raya aku tahun ni! memang sikit sadissss oullll

No comments: