Tabung Haji :D

Thursday

KEDAI BORONG COKLAT DI LANGKAWI (HIG & RAMS)

Lepas dah jelajah pantai dekat Langkawi yang aku cerita dekat >ENTRI NI< kteroang terus pergi Komplekas HIG (Haji Ismail Group) dutty free memborong coklat... Tapi harini survey je dulu.. Esoknya baru borong banyak! kteorang survey 2 kedai sahaja Kompleks HIG & RAMS


aikkk kata survey je ;p i can't laaa!



Toblerone
6 pcs RM14.90 - 50g / 1pcs - RM3.50 (Kedai HIG)

Tublerone RM4.5-100g (Kedai Hig)

1pcs - RM3.5/Jual satu2 sahaja (Kedai RAMS)

Pepero RM21.90 (Dua2 kedai sama harga)


 Daim - RM15.90 (Kedai Rams)

 Ritter sport - kedai rams (kedai HIG RM5.50 tak jual borong)






1st day shopping!

last day shopping! Aku borong ritter sport banyak2, murah RM5 kot.. kalau dekat sini RM10/pcs


Penuh luggage (luggage kecik blh masuk cabin) dengan coklat, baju semua aku letak dalam bagpack

hambekkk sampai pening nak susun mcm mana hahahaha!

 sedap!

sedap! 

Paling sedap! Yang terbaru!  

Hasil shopping coklat!

Malam second day kteorang dinner dekat sg.buaya tak silap. Lupa la! Sorry




Boleh lah sedap, tomyam dia banyak gila. korang ambik 1 mangkuk pun dah cukup wehh

lepas makan lepak dekat area Pantai Cenang.. Makan ice-cream gulung... yummy


Bersambung....













2 comments:

Siqah Hussin said...

Banyaknya shopping coklat! Pepero paling sedap ni!

Nurhafizah said...

Hehehehe, sekali sekala. Kan pepero & Ritter sport paling sedap hehe 😁