Tabung Haji :D

Friday

Apa Azam 2016 korang?


Azam pija 2016 ni nak buat entry tiap-tiap minggu! HAHAHAHAHAHA! Jangan tak percaya yer..
Aku tau lah, dah lama aku tak update! I is Busy uolss! Dah dekat setahun gak lah aku tak update.
Orang yang selalu stalk blog aku ni pun agaknya dah bosan nak stalk asyik dok berulang cerita
pasal "DAH LAMA TAK UPDATE" tu Haaaa sekarang aku target tiap-tiap minggu kena update.
I can Do it!!!! No Malas2! Lantak lah ada yang baca ke tak! Lepas ni aku nk up cerita pasal travel, makan, makan, makan, makan, makan, hoiii! berapa banyak makan ni. Nampak sangat busy dengan makan! hahaha! Lantok situ, kang kalau aku up pasal makanan korang confirm terliur ah! Korang
doakan lah aku di murahkan rezeki yer, leh makan sedap2, nanti aku belanjer gambo hehehehe!
Btw, sekarang aku tengah mencari kerja. Susah beb nak cari kerja sekarang! Tapi aku tak boleh putus asa! Usaha tetap usaha! Korang kalau ada tau kerja kosong area Bangi/Kajang/Semenyih/Putrajaya/Serdang dan seangkatan dengannya bagi tau lah aku yer! Aku sangat-sangat memerlukan. Aku tak demand sangat nak kerja besau, sebab kelayakkan aku cuma STPM je, kalau boleh nak kerja as admin. Aku bukan tanak sambung belajar, tapi sekarang kos sara hidup yang makin lama makin wooooowwww! Tepuk dada Tanya Najib! Ehhhhhh! Bagi aku ilmu tu ada di mana-mana. Time kerja pun kita belajar juga kan? Belajar nak jaga hati orang, belajar nak jaga hati boss, belajar nak jaga hati customer... Haaa belajar jugak kan? Esok aku nk up pasal aku g
Penang! Haaaa tunggu tau! Okaylahh, aku nk carik kerja ni. (search dlm tenet) Mana tau ada.. hehehe doakan aku berjaya yer! Muah sikit!!!


                                      Nah aku belanjer kuih tradisional jemput jilat screen!!

P/s: Siapa2 yang memerlukan pekerja admin bagitau kay! Email pijot_fiezo@yahoo.com
       

2 comments:

Ana Fatihah said...

Semoga berjaya update entry tiap2 minggu! :D

Haha. Tepuk dada tanya pakcik Najib. Ehhh. :P

Nurhafizah said...

InsyaAllah Doakan saya yer hehehe :D