Tabung Haji :D

Sunday

DAH LAMA TAK UPDATE

Apakan daya, tahap kemalasan makin hari makin berleluasa, mana pergi kerajinan atee pun tak tahu. Atee rasa dah 6 bulan tak update blog. Semalam mimpi ada orang nak bunuh atee sebab tak update blog, apa kau rasa? Rasa nak taip laju laju laju laju biar dia nampak yang aku ni sedang menaip terkumat kamit nak fikir cerita apa yang menarik. Biarpun, blog ni sudah lama berhabuk atee harap ada orang menyinggah lah, kalau tak aku kena bunuh! Omg! Ilusi kuat benar mempercayai semua mimpi-mimpi yang tahyul. Hahaha! Ermm..
Hows your day? Hidup lagi? Dah tobat? Apa, sekarang kau sedang berseronok dengan duniawi? Ahaks

Aku takde cerita yang bestla! Kau sanggup nak scroll cerita aku? Tiap minggu tanya bila nak update? Wah! Famousnya kau ni Fieza hoi! Ye, mmg ada yang tanya. Jawapan aku! AKU MALAS! Hahahaha! Tapi bila aku fikir balik sampai bila aku nak berterusan dengan kemalasan ni. 

Okay aku nk tanya, korang pernah tak rasa macam ada orang mengambil kesempatan dalam kesenangan kita? or mengambil kesempatan dalam kesempitan haaa ayat ni memang utuh sangat dengan apa yang aku rasa. Berbalik pada cerita, aku memang pantang lah orang yang ambil kesempatan ni! Sekali dua kali tiga kali empat kali dan sampai ke tahap lima kali tu memang aku dah tak boleh sabar. Kau fikir aku ni permainan jutaria ke apa? Sampai satu tahap kesabaran aku dah hilang, memang aku ignore jela orang tu. Aku malas nak kata apa, biar dia sedar sendiri, and now? macam takda rasa sedar pun aku tengok. Hahaha lantak lah, aku malas nak fikir buat sakit otak je. Baik aku fikir diri aku ni, bila nak berubah! bila nak berubah! bila nak berubah! 

Bila aku nak buat baik je, mesti tersekat! Macam ada sesuatu yang menghalang, ish jauhkanlah. Sekarang ni pun aku nak taip benda baik pun tersekat ni ni sekarang tengah taip ni aku rasa nak mencarut! kau rasa? Hanya Allah sahaja yang tahu. Harap korang memahami, orang yang dah lama tak menaip beginilah rupa bila takda idea. HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAA! SELAMAT MALAM!



Rindu aku? nah buat wallpaper kau!

Nah buat wallpaper whatsapp ahaha




p/s : Maafkan buat engkau rasa menyampah dengan entri kali ni. hehehe peace!


No comments: