Tabung Haji :D

Monday

Tips hilangkan stress part 1

Ok, macam mana ek aku nak start cerita.. Hmmm, tadi bukan over noh laju2 bukak laptop nak update blog. Sekarang dah lupa nak type apa. Omogosss, makan semut lebih sangat kot. Hahaha, sat noh aku ingatkan balik.Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm........................


Haaa, kasi tengok gambar dulu. Cuba teka yang mana aku? Kasi 3 saat je k. kalau dapat teka aku kasi topup rm10 coklat Cadbury yang besar punya red bull 2 tin. Haaaaa masa tamat! Siapa soh p baca hadiah2nya dulu? Tak dapet lah nak bagi :p Takpe2 nanti kalau aku ada rezeki lebih aku kasi sorang satu ice-cream Mcd kay? Hekhekhok "aku yang baju hitam tu" Ok, aku dah ingat nak cerita apa.


Korang kalau stress, korang buat apa? Makan ke? Melalak? Dengar music kuat2? Shopping? Or what? Hihihi, kalau aku kat tempat makanan lah aku hilangkan stress. woihh! memang seronok gila kalau dapat makanan, stress aku hilang terus. Lagi2 kalau dapat makan coklat wehhhh... So, harini aku stress gila! Memang hari gemuk sedunia lah harini, ceh padahal memang lemak dah bertenggek kat perut pungg, memang gemuk lah cita dia kan.

Hambek kau! Berlambak aku beli ada lah dalam RM 20 hengget terbang ~ ni baru sikit woi, ada lagi dalam plastik tu malu la aku nak tunjuk kang penuh satu meja. Hahaha Buku kasi ke tepi, kesian!

Mesti bila kau tengok gambar coklat ni terliur kan kan kan? Peh, memang pabrot pompuan kan :D
Murah2 je yang aku mampu beli, Kat Giant murah sikit ~ Keropok satu sengget air tin tu pun satu sengget. Haaa mana tak rambang mata kan? Ragut jelaa semua yang murah2. Hahahahaha

Nak selit sikit, haaaa buku ni memang bagus untuk orang yang low english macam aku. Hihihi, serius weh. Aku tak main2 bila aku baca seronok dan secara tak langsung aku boleh faham jalan cerita and buku ni bukan macam majalah or komik Ok, buku ni pasal isu2 kat luar negara. Tak mahal mana pun, RM 15 je K. Murah dan sangat2 best banyak pengetahuan yang aku dapat. Full Stop!




Hai saya makin tembam dan gemok selepas makan kesemua makanan yang saya beli tadi. Peh ayat skema tunggang langgang pulak tu. oK kalau stress sila makan banyak2 boleh gemuk macam saya. Suka sebenarnya :'( Gemuk gila! Ok bye sayang awak yang tengah baca blog ni :*

Tajuk bukan main gahh lagi "tips hilangkan stress" Aku rasa kau makin stress agaknya nanti bila dapat tahu perut kau makin membesar selepas mengunyah coklat or what ever you eat! Hahaha Selamat Mencuba

Publish!