Tabung Haji :D

Tuesday

Raya punya Cerita!

Assalamualaikum semua :D 



Harini dah 6 Syawal, cepatnya masa berlalu kan? Tuptap tuptap dah raya ke-6 lepas tu masuk bulan 9 lepas tu dah akhir tahun! YaAllah masa berlalu sepantas kilat! Sedarkah kita?? 
Hmmmm.. Amacam raya tahun ni? Meriah tak? Dapat duit raya berapa? Baju korang warna apa?
Beraya dekat mana? Hahaha! Haaa Jawab jawab lah :p! Raya tahun ni tak bape syoookkk sangat sebab persiapan semua ala-ala kadar. Semua stok lama. Baju Raya pun tak beli nok! Guna saje yang lama, tak nak membazir lah katanya! Ceh, padahal dalam hati ni sedih je.. "Semua orang pakai baju raya baru, aku?" Alahhh! Tak kisah sangat lah ~ Yang lama punya okayy lagi. Kisah pulak kita orang pandang, asyik baju sama je kau pakai.. Janji haku ada baju raya. Kan?? Hahaha. Okay lah Temah malas nak cerita panjang, macam biasa kita kasi cuci mata dulu...

ni masa raya ke-4 tak silap. Raya kat Masjid! Ceh, padahal sepupu nikah. Simple gila

Raya Pertama bersama keluarga tercinta! Love love! Muka semua annoying gila
Actly my sibling ada 6 orang but my sister berghaye dekat rumah mak mentua dia. Ahhh! Tak sedih pun -.-' 

my fav auntie, ceh boleh pulak fav fav kan? Sebab dia pernah jaga aku masa kecik dulu
Tu yang sampai lah ni melekat je dengan dia. Ceh! Propa
time ni raya pertama :)

Suka sangatsangat gambar ni! Sayang :*

Me with K.Ziera, jangan tersilap eh yang baju purple tu my sister k. Masih tak percaya?
Jum Jumpa! Haha I'm Serius k


Mak Jemah raya setakat ni je dulu cerita mak Jemah, nanti Mak Jemah sambung lagi k? Kalau korang berminat nak tahu lagi, selalu lah terjah mak Jemah punya Blog! Cewahhhh! Nanti Mak Jemah bagi duit raya k? Acctly mak Jemah patut mintak korang, sebab Mak Jemah baru 19 tahun.
Raya ni datang lahhhhh rumah! Dekat je! Hehehehehee Rumah selalu terbuka :)

No comments: