Tabung Haji :D

Friday

TRIP BAJET CAMERON HIGHLANDS (PART 2) 2016

Trip Bajet Cameron Highland (Part 2) 2D1N -HOTEL HONG KONG BRINCHANG

Kteorg stay dekat HOTEL HONG KONG, BRINCHANG. kononya nak pergi pasar malam brinchang so decide nak stay sini. Memang dekat sangat dengan pasar tu 5 minit jalan kaki dah sampai.. Sebelah je dengan Hotel.. Pasar malam ni dorang buka setiap hari Sabtu sahaja.



RM140/day (deposit RM50) Standard Double Room

Aku tak cadangkan untuk yang family besar, bilik kteorg stay sangat2 lah sempit! Berempat pulak tu haaa memang sorang kena tidur dekat bawah lah ye.. nak solat pun sorang je muat...Toilet semua cantik,bilik bersih cuma space sangatlah sardin haha. 

 Malamnya kteorang pergi pasar malam brinchang, woiii jem orang2 yang stay dekat tanah rata turun.. dengan parking memang limited... maka berhuhuhu la.. nasib baik kteorg stay dekat area2 pasar malam ni.



Kteorg beli je makanan dekat pasar malam, makan dalam bilik, aku beli nasi goreng ayam & Cendawan jarum. Nasi goreng rasa kicap haaa layan janji kenyang.. Lagi2 tengah sejuk memang dah tak fikir sedap ke tak hahha

Bagi aku pasar malam ni biasa je, takde benda yang best, murah? Apa ntah lagi.. better nak shopping dekat kea farm :)


macam ni lah space bilik kteorg hahaha, memang macam sardin dah aku tengok, Tido malam memang berebut selimut lah weh! Sejuk gilaa.. Hotel ni takde sediakan aircond ye.


gambar dari cik goggle hehehe

Okay lah, sambung part 3 pulak. Nak bawak korang pergi tempat fav ice-cream aku ;P




1 comment:

Fhatin Amelia said...

bestnyaaa hehe last pegi sana 2014 kot.. nak pegi lagi takda geng huhu
btw done follow
https://mellyacrayola.blogspot.my/