Tabung Haji :D

Friday

HAPPY BIRTHDAY TOOOOOOOO ME


Hi! Harini ni nk update makanan lagiiiiiiii... Korang semua kan suka tengok "Makanan"


Btw, 22 MARCH 2016 haritu birthday aku. Dah besar ni, macam tak kisah sangat lah takde orang wish ke.. bagi hadiah ke.. Entahlahh.. dah tak rasa macam dulu-dulu time kecik.. Kalau tak, akulah  budak paling happy time birthday. Dapat Wish tu dah kira bangga & happy gila dah tu, apatah lagi dapat hadiah kan? Lagi lah kuncup2 hidung aku hahaha!!

So, pagi birthday aku tu... macam biasa, macam takde pape... buat rutin harian...

Tengah leka-leka buat kerja, tetiba whaatsapp masuk... wowww gambar sushi!!!! 👀


Kalau siapa pengemar Sushi memang dah terliur2 ah wehhh! Aku tengok gambar pun dah kecur2...
Gambar ni kakak aku yang send.. dia kata aku dekat IOI MALL ni... Beli sushi... Wow! Hidung dah kembang2 wehh dapat sushi..


nyummm nyummmmm!




Sorry, aku tak tau nama sushi ni... Semua sedap sedap weh!! sedap lagi sushi king!! Serius aku tak tipu! Korang pergi lah cari dekat IOI MALL PUTRAJAYA, Depan Tesco


Lepastu datang pulak K.ngah aku.. Bawak kek ngan sate... wahhhh happy aaaaaa.. Rasa dihargai gitu...


Thank Ude... Thanks Angah..... I appreciate... 😘😘😘






11 comments:

Athirah Zain said...

Happy Birthday!!!
nyummm nyummm,,sedapnya,,hehe

Oh not so Pro said...

wow.. terliur tengok sushi-sushi tu, harga pun mcm not bad.. kt Kedai mana ni?
Next time datang IoI kena cari ni T_T

Siqah Hussin said...

uishh menarik betul sushi. Nampak sedap sungguh tu . Btw, happy birthday!

Aienienka Peter said...

sedapnye!!!! menceceh air liur tengok !!! excited tahap giler nak p IOI mall right now!! hamek tanda seru semua..

Fr Hnxh said...

Befday kita sama laa :)

YieN said...

<---- Tak pernah makan sushi :P

• Ain Cho'in • said...

Dap nyer sushi. Ya Allah.

p/s : Happy birthday. ☺

Aida Syifaa ♥ said...

cravinggg for sushi !!!!!!!!

zaitie hasnan said...

Happy belated birthday !


empire sushi ni my fav jugak ~ plg suka yg squid, unagi& ebi tempura la..heheh

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

hamboii kemain meriah sushi tu... Btw happy belated birthday dear =)

Nur Hafzhan said...

Happy birthdayy baby march! Sama naa kita geng march XD