Tabung Haji :D

Tuesday

Blog is My Diary

Lamanya tak berblogger, dulu masa aku darjah Enam selalu terjah terjah orang punya blog. Sampaikan tak tidur satu hari, sebab baca blog siapa entah masa tu.. memang excited gila kot time tu. Blog tak sah, kalau tak godek-godek, maksud aku letak benda-benda comel then nak ubah position yang macam mana letak itu ini, letak lagu dan paling wajib mesti ada "nuffnang" itulah hasil pendapatan blogger. Kalau blog tu ramai yang view/visit confirm dapat percent yang banyak then pendapatan dari cik "nuffnang pun makin bertambah. Dulu masa form 4 blog aku ramai jugak lah yang terjah so dapat lah juga sikit hasil dari nuffnang itu pun sebab aku rajin nak terjah-terjah then dapat feed back balik :) So far, okay lah time tu. Tapi! Sekarang aku dah start busy dengan study, so masa untuk bercerita dikurangkan. Alah, I kan budak cool :P Okay lah, kang aku merepek-repek tak faham pulak korang, almaklum lah sekarang jam menunjukkan pukul 2:17 am. Aku ambil masa sikit nak ringankan tangan dekat keypad laptop ni. Hihihihi, betapa malasnya, OPsss! Busy bukan malas kay? Actly, aku ada buat Short Film and Video Wedding kakak aku... Tapi, tetiba Youtube buat hal.. Siapa yang baik hati? pinjam sat acc Youtube korang :P Hehehe! Gurau2! Okaylah, mata aku pun dah macam ni O_+? Sebelah bukak, sebelah pejam. Sangat Bagus! Good Job Fieza! Ohohhh! Kalau aku cerita tak sah lah lah kalau takde Gambar kan kan? Okay, apa lagi scroll lah bawah sikit!




Short Film bertajuk "Sheeewing Cinton Puihhh" Hahaha 

Owner blog ni! Hahaha tatap tatap!


Jangan nak kata apa, aku dengan dia memang akan gaduh tiap kali jumpa, since kenal lagi
Tak sah, kalau tak gaduh -_____-' Tapi kalau sweet pun acah2 banggang je. Ni pun bukannya aku nak jumpa sangat pun, makcik dia yang tetiba cakap "tanak jumpa mirul ke" actly aku memang dah ada dekat keramat sebab ada wedding, so tak tau nak pergi mana lepas tu hentam jela ikut. Hahaha! Tu je nak ceritanya pun. *muka aku tak boleh blah*
Tu diaaa makcik kesayangan Mirul :)
And Also kakaks angkats





P/S: Tiada kena mengena yang masih hidup atau yang sudah meninggal dunia. Sekian~