Tabung Haji :D

Sunday

Kecoh kampung


Alamak, OMG, Alamak! 
Aku rasa dah macam berabad tak pengupdate blog ni, berusang dan bersemak samun dipenuhi lalang-lalang, ehh? lalang tu apa? aku main sebut je x)
By the way, Tahun ni adalah tahun yang paling busy dan banyak tanggungjawab yang perlu aku terima. Sebab aku dekat sekolah jadi pengganas! Haaa pengganas?! Budak cool lagi comel boleh jadi pengganas ke? Ehh bukan pengganas lah, but "PENGAWAS SEKOLAH" Hehehe, aku yakin ramai yang tak percaya aku jadi pengawas tu, first sebab aku ni kadang-kadang gila sikit, suka skip class *kantoi* class tambahan Ok. Then, suka memekak dalam class, even first masuk class aku lah murid paling senyap. But, aku bukan macam tu sebenarnya. Third, suka tegur orang dengan selambernya! Hahaha, lantak ah! Aku kan budak cool -..-' Tapi, ada sorang budak lelaki ni tak boleh terima dengan teguran aku, kau tegur aku.. aku still boleh terima.. aku tegur kau balik, awat tak boleh terima bang? Apa yang aku tegur tu betul! Annoying betul tau.. Okay stop cerita pasal tu..
Next, kalau aku dah "mula layu", maksudnya aku dah start boring and mula lah nak kacau kawan sebelah time Bm.. Hehehe, tapi korang kena percayalah yang aku ni pengawas not pengganas yang korang sangka kan tu, yelaa I kan budak cool  lagi comel :D wehhh! boleh beli baldi besar sikit rasanya, dan muntah sepuas-puasnya x) Haaa tu je kot penyebabnya. kalau korang perasan, eceh! macam lah ada orang perasan dengan blog aku ni, agak-agak ada ke pembaca setia blog aku ni?Eheehehehe >< Apa yang budak cool lagi comel ni nak cerita sebenarnya? Sejak-sejak masuk sem 2 ni, YaAllah, serius penat gila. Balik sampai pukul 5 :/
Okay, budak cool lagi comel ni dah malas nak type panjang-panjang, karang apa lagi yang aku merepek ~ so, kita enjiy dulu dengan gambar-gambar yang disajikan, "disajikan" pun boleh :p

Hai saya budak cool lagi comel, (pakai spec) pengganas 2013

Kami pelajar cemerlang! InsyaALLAH :)

Haa dia ni lah yang aku suka kacau, Dia baik OK, yayang dia sangat

I'm fat girl, so? what is your problem, my body not you x)
bakal menjadi seorang isteri kepada future husband one day nanti, Amin... Doa bersama :)
eceh *gatal*



p/s: kalau kau rindu aku, kau textlah aku.

No comments: