Tabung Haji :D

Saturday

saya takde bakat macam awak '




ayoooy ' tak tahu lahhh picture yang kita edit ne terlalu lahhh buruk

dan sangat lahh buruk , terlampau lahh buruk , haisss buruk sangat

nape ? tak percaya ?

nak kita tunjuk kan ke ? kang terkejot lak korang '

serius weyy nak tengok ?

betol eh ? betol ne ? haissss , macam tak percaya je '


nak juga tengok ?


okay okayy okaaaaaaaaayyyyyyyy !





nah ambek kau ' harap MUNTAH !



muntah sekarang ! cepat !

BESAR KAN KALAU MAHU

muntah banyak banyak


BESAR KAN KALAU MAHU


kan kita dahh cakap , semua picture yang kita edit takk lawa '

mmmm ' tu jelahh nak share ' salam ' not in mood

No comments: