Tabung Haji :D

Friday

okayyy ' kenapa saya dahh malas nak buat entry baru ?

haisss -..-" kemalasan bergandaganda timpa diri

dengan SPM lagi , dengan EXAM MID lagi

hayoii ' nak post kat blog pun dah takde mood '


pape pun saya still ada picture yang nak dipaparkan ?

ayat tak leh bla '

walau pun takde mood cm ne pun ' saya tetap akan bergambar

percayalahh okayy ! semamangnye !

hobi dan citacita nak jadi photography dan MODEL ? pffft '

waklu lahh nak jadi model ' haiss



okayy , nak tunjuk picture yang sangat sweet sekarang


dia kawan baik yang sangat lahh baik -..-"


dia pun suka bergambar


again


julingjuling


me tirah afif


dia yang sibok nak bergambar okayy -..-'

pada taufiq jangan fikir apaapa '

kami kawan saje


btw , picture ne dah lama

me


bff paling kita sayang


comel kan dia ?






okayy ' harap pembaca blog ne gembira dan muntah

harap maklum


sekian terimakasih ' ILOVEYOU

No comments: