Tabung Haji :D

Friday

GAMBAR PEMBUKA BICARA



makin geram tengok orang pakai NIKON & CANON '

bila lahh aku boleh dapat ek ?

ishh ' geram plus jealous plus putus asa '

aku dah lah suka bergambar , suka take picture , edit picture '

tade sokongan langsung lahh '

nk kumpul duit ' ada je benda lain yang nak dibeli dulo '

memang tade chan lah nak beli NIKON ? '

hahaha ' mimpi je lah aku ne .

tape tape ' bukan NIKON tuh pergi jauh un '

kat kedai pak samad un ada jual '

cuma mahal je , pak samad uh letak harga '

RM4R

hahaha ! siap kau pak samad '

bila harga dah turun baru aku beli '

mesti time uh orang dah tak pakai NIKON yang aku nak uh '

KUNO lah katakan '


No comments: