Tabung Haji :D

Sunday


MOHON SERIBU KEMAAFAN



to all my friends blog who i know , i'm so sorrrrRRRyyy .

fieza dah lama tidakk berBlogwalking .

kerana sebab sebab yang tertentu , terasa usang lah dengan blog ne

rasa dah tak indah .

dah seperti rumah TikkKKKKusss , nak dibuang dan ditambah apa ya ?

you all boleh cadang kan tak ?

pening bila difikir fikir kan

otak dah blurr dan berpusing pusing macam roda


apa apa pun , holiday in year not waste my time '

sebab banyak aktiviti yang dilakukan .

fieza juga sertai KRUSUS MICROSOFT PUBLISHER DAN KRUSUS ASAS SOLEKAN

anjuran KOLEJ KOMUNITI PASIR GUDANG KEMENTERIAN PENGAJIAN TINGGI MALAYSIA

boleh dikatakan bermacam macam krusus dianjurakan

bayaran nye juga agak murah

bagi sesiapa yang berminat sila tekan link dibawah .


hasil nya juga akan dapat dilaksanakan

dan tidak lupa juga SIJIL PENYERTAAN disediakan

Tetapi , eh ? ada juga tetapi nyee ye .

krusus neyy , bagi sesipa yang tinggal di JOHOR BAHRU saje lah ye

sebab kemudahan tidak disediakan bagi yang tinggal berjauhan di tempat itu

fieza pun kena turun jb , semata mata nak join penyertaan ini .



okkeyy ' sampai disini saja lah entry fieza pada malam ini .

fieza pun penat dan tidak berdaya untuk menaip entry yang panjang panjang berjiler

bukan you all baca pun kan ? hohoho hihihi huhuhu

anggap lah apa yang fieza type ne , hanya mimpi yang indah .

sebelum itu . mau tunjuk hasil makeup MCM hantu yang dihasilkan oleh fieza sendiri

tadaaaa , ye fieza tawu you all nak muntah kan ?

tengok picture ini

peduli apa fieza , nak tunjuk lagi

picture ini tak edit taw taw

natural taw :)

eh , ada lagi . please don't close my page

hahaha

ini last picture

*sebenarnye ada lagi , tapi fieza tawu

you all betol betol nak muntah kan ?

tengok gambar ini . haha



okeyy , harap you all terhibur dengan entry yang tak seberapa maju

haha , ayat apa yang fieza guna ne ?

dah dah dah , sekarang you all boleh close page ini dan terus sleep

hahahahahaha

babay , take care and love you all very much


6 comments:

A.D.A.M. said...

Bagusnya g kursus. :)

nurhafieza said...

adam : haha , dari pada dok rumah tak buat apa apa . baik fieza pegy krusus kan ?

A.D.A.M. said...

hehe. betui la tu. =D Nnti skolah pun nk bukak dah kan? Haha.

fiza said...

tolong mekapkan i :p

nurhafieza said...

adam : tu lah pasal , rasa malas nak sch jee . ngeeee ;P . dtg kajang lah

nurhafieza said...

fiza : boleh boleh ' datang rumah dan bawak sekali barang makap ye :) . haha